Blog

Narcissism treatment center

Kan du genkende en narcissist?

Ved du at der også findes skjult narcissisme?

Der findes narcissister der ikke virker grandiose, tværtimod. De er selvkritiske og føler at livet er meget svært og hårdt for dem. Du mistænker ikke at det er en narcissist, du står overfor, fordi de ikke passer på beskrivelsen af den klassiske narcissist, men de er præcis ligeså skadelige for dig.

Hvis du har mødt sådan en skjult og omvendt type narcissist, har du nok fået ondt af dem, prøvet at hjælpe, stået på hovedet for at få dem til at have det …

Læs mere…

childrens-eyes-1914519_1920

Problemer med kærlighed kan skyldes følelsesmæssigt svigt i barndommen

Vejen til kærlighed kan være at hele følelsesmæssigt misbrug

Hvis du gennem livet har haft svært ved at finde kærlighed i forhold, ikke har følt dig elsket eller har oplevet forhold, hvor mænd har misbrugt dig og din tillid, kan det være du har oplevet følelsesmæssigt svigt eller misbrug i barndommen.

Hvis du genkender flere af nedenstående eksempler, har du oplevet en vis grad af svigt i din opvækst. 

Du kan godt have oplevet følelsesmæssigt svigt eller misbrug uden at have nedenstående føle…

Læs mere…

Vær dig

Er det dig du mærker - eller er det andre?

Udgivet på gammel hjemmeside d. 21/3-2017


Har du nogensinde haft følelsen af egentlig at have det godt med at gøre noget, eller ikke gøre noget for den sags skyld?

Du er måske i fuld gang med at nyde live, hvadenten du er arbejdsløs, og nyder at være det, fordi du har brug for en pause. Har besluttet at skifte job og ved præcis, hvilken job type du vil søge. Vil gå fra din kæreste/ægtefælle, og har det godt med det.

Men pludselig kan du slet ikke rumme din arbejdsløshed. Du går i panik over…

Læs mere…

Do what makes you happy

Gør en nedtur til en optur

Udgivet på gammel hjemmeside d. 14/6-2013

Hvis vi tør, kan vi bruge vores nedture til at komme højere op end nogensinde før, og blive endnu mere glade, tilfredse, trygge og være fyldt med liv og power.

Vi hører konstant om, at vi har krisetider, nedgang, arbejdsløshed, flere og flere lider af stress, depression, dårlig samvittighed, skyldfølelse, usikkerhed. Det var også meget sjovere, da det var opgangstider, og alting gik godt. Ja, det er rigtigt. Eller er det?

Set fra mit perspektiv – nej.…

Læs mere…

Good-girls-bad-girls-e1379600864957

I am no Angel


Udgivet på gammel hjemmeside d. 19/3-2013

Igennem et stykke tid har jeg været ramt på stort set alle vigtige livsområder. Mange af mine velmenende og kærlige venner er dybt bekymrede på mine vegne, og spørger naturligvis om jeg ikke er bekymret. Når jeg svarer nej, kigger de på mig som jeg er ret underlig. Det tænker jeg så lidt over, for det kunne jo være de havde ret. Når jeg er færdig med at tænke, kommer jeg heldigvis hver gang frem til, at jeg ikke er spor underlig. I øvrigt hvis jeg var…

Læs mere…

Bliv-den-du-er1

Det kræver mod at udvikle sig til at være sig selv

Udgivet på gammel hjemmeside d. 7/4-2013

Vi danner vores personlighed gennem livet, og for mig har det taget lang tid og masser af mod, at finde mig selv. Da jeg blev født, var jeg:

Først mine forældres barn.

Så var jeg deres umulige teenager, mens jeg prøvede at finde mig.

Så blev jeg ”voksen” og fik en kæreste, endnu en kæreste og endnu en kæreste og pludselig var jeg gift.

Ud over at være mig, var jeg min mands kone. Så fik vi børn.

Så var jeg også mine børns mor.

Jeg blev skilt. Og va…

Læs mere…

Glødende kul

Brænder du dig på livet, eller kan du gå på gløder?

Udgivet på gammel hjemmeside d. 2/5-2017

Forleden så jeg på Facebook mennesker, der var meget begejstrede over at have gået på glødende kul til et Tony Robbins Seminar.

Min reaktion var: Øh, hvorfor begejstring??

Jeg har selv gået på glødende kul 3 gange til et arrangement for 14 år siden, og havde overhovedet ingen Wow – fornemmelse. Det havde mange andre, og jeg tænkte hvorfor jeg ikke havde den følelse?

Jeg fandt frem til, at jeg inden arrangementet vidste at det selvfølgelig var muligt, …

Læs mere…

12 råd til selvkærlighed

Når nok er nok, må man sige fra - af hensyn til kærligheden

Udgivet på gammel hjemmeside d. 20/7-2017

Forleden havde jeg en samtale med en kvinde, der er i en proces omkring at lære at behandle sig selv lige så godt som andre. Denne proces betyder også at hun lærer at sige ja til sig selv og nej til andre.

Ved samtalen var hun ulykkelig, fordi hun havde været nødt til at sige fra overfor sin mand, der betyder virkelig meget for hende, mens han havde det meget svært. Hun sagde til mig, ”Janne, jeg har det så skidt over at måtte sige fra, i stedet for ba…

Læs mere…