"Kærlighed behøver ikke at være svær at finde, når du ved, hvordan du skal lede" 💞🥰💞

- Du kan opnå varig kærlighed endnu hurtigere, hvis du i dag benytter dig af mit tilbud på mini online kurset:


"Hvad hvis det er nemmere at finde lykken - end du tror?"

 

Du sparer næsten 75% når du køber i dag.          
IMG_3191

Hvad hvis det er nemmere at finde lykken - end du tror?

(normalpris 730,-)

Et dybdegående mini online kursus, der består af 3 moduler af ca. 20 minutters video undervisning. Du får også forløbet som Pdf, som du printe og kigge på uden at lytte til videoerne hver gang.

Du får: 

  • Modul 1: Hvad der er med til at skabe ubalance i kærlighedsmønstret, hvordan du finder balancen og tiltrækker kærlighed.
  • Modul 2: Hvordan du skaber en ny fremtid, der gør dig lykkelig.
  • Modul 3: Hvordan du forbereder dig selv, så du udstråler og tiltrækker kærlighed og lykke.

 

Køb i dag, og få også 2 ekstra bonusser gratis med.

 

Cover til Tripwire

Bonus 1: Træk vejret, få overskud til at blive lykkelig

(normalpris 75 kr)

Du får to super effektive vejrtrækning metoder, der kun tager 2-6 min. at lave, og som forøger dit velvære i en travl hverdag.

Du får: 

  • Metode 1, som hjælper dig med at slappe din krop af, når den  anspændt og træt. Den giver lige et ekstra skud energi, og tager kun et par minutter, (med mindre du bliver så glad for den, at du ikke kan lade være at lave den i længere tid).
  • Metode 2, som skærper dit fokus og giver dig klarhed. Den giver bedre lungefunktion og mere ilt til hjernen, og balancerer dit nervesystem. God at bruge hvis du står i en svær situation, hvor du skal tænke klart.

Bonus 2: Gps som viser dig vejen til lykken

(normalpris 75 kr)

Du får her en nem vejviser, der fortæller dig, om du er på rette vej mod lykken, om du går i forkert retning eller er på vej tilbage til det sted, du kom fra.

Metoden giver dig adgang til at mærke hvad din krop har prøvet at fortælle dig, hver gang du har været i et forhold, der ikke var godt for dig. Når du har brugt den nogle gange, vil din krop automatisk blive din Gps, der klart og tydelig viser dig vejen til lykken og et varigt forhold.