Her er guiden, der hjælper dig med at finde varig kærlighed efter skilsmissen!

Dette er de 3 første vigtige trin, der hjælper dig med at finde årsagerne til, at du endnu ikke har fundet varig kærlighed.

Jeg håber, du bliver glad for den 🥰

Download dit eksemplar herunder ⇩

Scroll videre ned og læs flere referencer og min historie

3-d bog, 3 trin
 • Unfold your Heart - Janett Bourcheart

  “I forløb hos Janne, lærte at jeg er god nok, som jeg er og min selvtillid er vokset. Det bedste ved forløbet var at jeg fik løst op for de negative og dårlige tanker om mig selv. Jeg ved nu at jeg er lige så vigtig som andre og hvad der er bedst for mig, og lytter derfor ikke til hvad andre synes, jeg skal. Tak for et dejligt forløb og for samtalesessionerne, det var lærerigt og en øjenåbner for hvem jeg egentligt er og at jeg er bare god nok som jeg er .❤️
  Det var skønt at møde dig Janne, og jeg vil savne at snakke med dig.”

  Laborant

 • Unfold your Heart - Janett Bourcheart

  “I have had a series of lovely sessions with Janne, who really does wonders 💫 She’s extremely giving, kind and wise, and I would definitely recommend a session with her if you have stress related issues. Her sessions are great if you need to reorganise your mindset, and I love the fact that I get small assignments every time, that moves me in the right direction 👍🏻💫”

  Skærmbillede 2019-11-02 kl. 10.38.47

  Author, Stylist & Editor

 • Unfold your Heart - Janett Bourcheart

  “Jeg har kendt Janne i 7 år og konsulterer hende fra tid til anden.
  Janne har en enestående evne til at møde den enkelte, til at se og lytte. Hun har en unik evne til på rekordtid at spotte underliggende mønstre og formidle indsigter på indlysende enkel vis. Hendes stil er altid kærlig, ligefrem og befriende humoristisk. I mine øjne er Janne mester i yderst effektivt at skabe ‘short cut’ til dybe transformationer, og så besidder hun et af de største og mest givende hjerter jeg kender.”

  IMG_2314

  Couch, Terapeut, yoga lærer

Mød Janne Bourcheart

Unfold Your Heart - let in love

Da jeg blev født i 1956 kørte kærlighedsplaneten Venus baglæns (retrograd).

Det har betydet at romantisk kærlighed ikke er noget, der kommer let til mig. Tværtimod skulle det vise sig være mit største udviklingspotentiale. Og jeg har gået igennem mange svære udviklingsfaser for at finde kærlighed og lykke.

Senere viste det sig også at mit største livslektie er: "Kærlighed, og forløsning af tilbageholdte følelser." 

Jeg har derfor et langt livs udvikling og erfaring i emnerne kærlighed og mænd. 

Nu arbejder jeg kun med kvinder, der gerne vil finde kærlighed og lykke efter skilsmissen, og du får de første 3 vigtige skridt i min gratis guide.

I alt mit arbejde omsætter jeg mine erfaringer til effektive metoder, som bringer de kvinder, jeg arbejder med, videre. 

Jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 1997, hvor jeg var færdiguddannet i NLP. Forinden blev jeg i 1980 uddannet som sygeplejerske.

Jeg bruger ud over NLP bl.a. redskaber fra The Work of Byron Katie og supplerer med healing, hvis det føles rigtigt.

Jeg har afholdt kurser for private og virksomheder i mere end 20 år, og har derudover arbejdet som supervisor og mentor.

Når du starter hos mig, er du ikke alene. Jeg har gået vejen før dig, og det gør din vej lettere og hurtigere, fordi jeg ved hvad der skal til for at få kærlighed og lykke.

Et udfoldet hjerte modtager
Et sammenfoldet hjerte afviser 

Læs mere her


IMG_2504