Om Janne Bourcheart

Jeg er født i 1956 og har arbejdet som psykoterapeut siden 1997, er uddannet sygeplejerske og NLP psykoterapeut, bruger redskaber fra The Work of Byron Katie og supplerer med healing og bars behandling.

Jeg tilbyder samtaleterapi online og i mit sessionslokale i Vedbæk, kurser online og nogle med en workshop dag i lejet kursuslokale, healing gives som fjernhealing eller i mit lokale og Bars behandling kan kun gives ved fremmøde i Vedbæk.

Jeg arbejder dybt transformerende og effektivt, og alligevel let og forløsende. Terapeutiske sessioner varer 1 1/2 time fordi du derved får forløst et stort eller flere små problemer hver gang. Og mellem hver session skal der gå 2-3 uger, så transformationerne kan nå at integrere sig, og du kan nå at mærke effekten af sessionen.

En klient sagde forleden: "Jeg troede, det ville være hårdt og jeg ville græde, når jeg var i terapi, men jeg går jo glad og oplivet ud ad døren hver gang." 

Der bliver ofte grinet af glæde og lettelse, når et dybt problem er løst, og alt straks føles meget lettere.

Jeg kombinerer min viden om sygdom, sundhed og virkning af medicin med psykoterapi og transformerende redskaber der overskriver ubevidste barnsdomsprogrammeringer. Jeg formidler forståelse om adfærd, og hvordan vi tidligt i livet er præget af vores forældres holdninger, som måske ikke passer til os. Det er en kæmpe lettelse for mine klienter at opdage, at der ikke er noget som helst galt med dem, og at det bare er ubevidste prægninger, der skal ændres. Jeg giver også råd og metoder med hjem, der gør at fastlåste situationer eller relationer bliver nemmere. Derudover får mine klienter fokuspunkter, der arbejdes med imellem sessionerne. Sessionerne giver klienterne et lettere liv, med mere glæde og øget selvværd og selvtillid, følelsen af at være god nok og åbner op for kærligheden.

Når du starter hos mig, er du ikke alene. Jeg har selv gået en lang vej, for at udvikle mig til at være den, jeg er nu og have et liv fyldt med kærlighed. Men din vej behøver ikke være lang, fordi jeg har sammensat effektive og gennemprøvede metoder, der giver hurtigt resultat.

Et udfoldet hjerte modtager
Et sammenfoldet hjerte afviser

De kærligste hilsner

Janne

Se flere referencer og fuldt CV

2906 kun mig
 • Unfold your Heart - Janett Bourcheart

  “Kontaktede Janne, fordi jeg havde brug for hjælp til at kontrollere min usikkerhed på mig selv, mit lave selvværd og dårlige selvtillid, da det var begyndt at gå ud over folk omkring mig.

  Efter bare en enkelt session hos Janne, kunne både min kæreste og jeg selv mærke en kæmpe forskel på mit humør og min usikkerhed. Fik af vide, at 'hende Janne der kunne da vidst et eller andet'. Janne har allerede hjulpet mig en stor del af vejen på kort tid, så en kæmpe anbefaling herfra!”

 • Unfold your Heart - Janett Bourcheart

  “Jeg har de sidste 7 år fulgt Jannes arbejde.
  Janne har en enestående evne til at møde den enkelte, til at se og lytte. Hun har en unik evne til på rekordtid at spotte underliggende mønstre og formidle indsigter på indlysende enkel vis. Hendes stil er altid kærlig, ligefrem og befriende humoristisk. I mine øjne er Janne mester i yderst effektivt at skabe ‘short cut’ til dybe transformationer, og så besidder hun et af de største og mest givende hjerter jeg kender.”

  Sygeplerske, healer, psykoterapeut

 • Unfold your Heart - Janett Bourcheart

  “I have had a series of lovely sessions with Janne, and I can especially recommend an Access Bars treatment, which really does wonders 💫 She’s extremely giving, kind and wise, and I would definitely recommend a session with her if you have stress related anxiety. Her treatment is great if you need to reorganise your mindset, and I love the fact that I get small assignments every time, that moves me in the right direction 👍🏻💫”

  Author, Stylist & Editor