Få det liv du længes efter og drømmer om

1:1 samtaleforløb

Jeg har siden 1997 hjulpet mange mennesker til at stoppe med at tro, der er noget galt med dem, kæmpe mod og med livet og have dårlige forhold. Jeg kan også hjælpe dig med at få et nyt syn på dig selv, et bedre selvværd, bedre forhold, finde indre ro, kærlighed og lykke. JA - det ER muligt at få det liv du drømmer om. Jeg har selv gået vejen før dig, og ved hvordan jeg skal hjælpe dig.

Jeg arbejder primært med kvinder, der har svært ved at finde kærlighed igen efter skilsmisse. Efter at have talt med hundredevis skilte kvinder over 40 de sidste par år, har jeg set det samme mønster igen og igen. De der har problemer med deres kærlighedsliv, har ofte været udsat for at skulle undertrykke deres følelser tidligt i livet eller i deres første forhold. Det medfører at man ikke kan mærke sig selv og sine behov, hvilket betyder at man ikke har nogen GPS i livet. Identiteten har heller ikke har fået lov at udvikle sig, eller er blevet afvist i et forhold, og det betyder at man bliver i tvivl om, hvem man er, hvad man må og hvad man kan og skal gøre.

Det kan medføre stress, depression, dårligt fungerende forhold, problemer på arbejdspladsen, problemer med børn, dårligt selvværd eller selvtillid. Når du arbejder med dig selv og dit liv sammen med mig, vil du opleve at du i tilgift udover at få det liv du ønsker, får en ny eksmand, forældre, søskende, børn, venner eller chef. Og du vil kunne tiltrække den rette mand. Det starter nemlig altid hos os selv.

Mange kvinder vil også gerne føle sig bedre tilpas med deres krop og udseende, udstråle skønhed, succes, hvile i sig selv, føle sig mere feminine, være lykkelige, være en god forælder og partner, det vil du også opnå efter et samtaleforløb, eller et af mine online kursusforløb.

Det er aldrig for sent at blive den kvinde, du længes efter at være og finde kærlighed og lykke. Jeg faldt først på plads i mig selv efter jeg var blevet 55, og følelsen af ro, styrke, succes og kærlighed samtidig med at hvile i mig selv bliver bare mere og mere udtalt med årene.

Jeg har taget flere uddannelser indenfor psykoterapi, selvudvikling, healing og feminint lederskab. Og jeg har gennem et langt liv læst, lært og erfaret, hvad der skal til for at få det liv, man ønsker sig, og kan derfor hjælpe dig også.

En kvinde, der hviler i sig selv, er det smukkeste og kærligste der findes.


Det starter med dig selv:

– Din måde at behandle dig selv på, vil smitte af på den måde andre behandler dig på

– Din måde at tænke om dig selv på, vil smitte af på den måde andre tænker om dig på

– Når du forstår dig selv, vil andre også forstå dig

– Når du elsker dig selv og livet, elsker livet og andre også dig


Lad os tage en kort gratis afklarende samtale, for at finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig: Book en tid ved at skrive eller ringe til mig.


Samtalepris:

1½ time: 1500 kr. Men hvis du bestiller et forløb med flere timer, kan du få 1 times samtale helt ned til 750 kr.

Jeg arbejder 1½ time af gangen, da forløbet derved bliver dybere, mere effektivt og transformationen når ned på celleniveau, og du behøver færre samtaler.

Du kan komme hos mig i Helsinge, eller vi kan ses online via Zoom så jeg kan hjælpe dig uanset hvor du bor.


1:1 samtaleforløb 9 timer

Jeg arbejder 1 1/2 time ad gangen, og forløbet giver dig derfor 5 samtaler til en timepris à 750 kr.

Læs mere her 


1 1/2 time samtaleterapi

Du køber en samtalesession ad gangen til normalpris 1500 kr.

Du kan ændre til forløb, hvis du ønsker det.

Læs mere her